Restaurantchef og general manager for Krogs Fiskerestaurant
Krogs har oplevet markant vækst de seneste år, og ambitionerne er højere end nogensinde. Vi står over for en spændende tid og søger en engageret og passioneret leder, der tager ansvar og går forrest.
Som restaurantchef skaber du – sammen med dit team – en gæsteoplevelse i særklasse med fokus på service, kvalitet, vin, medarbejderudvikling og motivation. Du er en synlig leder, der deltager aktivt i driften og bidrager til et stærkt samarbejde i ledergruppen.
Du får ansvaret for et team af dedikerede livsnydere og bliver en vigtig sparringspartner for vores køkkenchef og ledelsen. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø baseret på respekt, ansvar og ligeværdighed.
Udover ansvaret for den daglige drift i restauranten får du en central rolle i at sikre en eksklusiv private dining-oplevelser i Krogs nye fiskeslagter i nr. 36. Med et skarpt fokus på service og kvalitet bliver du ansvarlig for den praktiske afvikling af arrangementer, hvor du sikrer, at gastronomi, atmosfære og værtskab går op i en højere enhed. Du sørger for, at hver middag forløber perfekt og lever op til vores høje standarder
Om dig:
Vi forestiller os, at du:
Vi tilbyder:
Tiltrædelse: Snarest muligt.
Ansøgningsfrist: Kandidater evalueres løbende.
Send din ansøgning og CV til krogs@krogs.dk.
krogs@krogs.dk
https://www.krogs.dk/Restaurantchef
Restaurant Havfruen
Restaurantchef
Figaro