Kokke til produktion af frokostløsninger i Søborg
Elsker du at lave god mad, og kan du lide at lave det i store portioner, så er jobbet som kok på det varme eller kolde partie måske noget for dig.
Lige nu søger vi for en af vores samarbejdspartnere i Søborg nær København en frisk arbejdsom kok til det kolde køkken, og en rutineret erfaren kok til det varme partie med henblik på at blive souschef på sigt.
Om stillingerne:
Som kok/souschef på det varme køkken, bliver du en vigtig del af vores køkkenteam, hvor du får mulighed for at præge vores menuer, tage ansvar i produktionen og bidrage til et velfungerende køkken.
Som kok på det kolde køkken er du med ansvarlig for produktion af lækker velsmagende mad.
Der er mødetid mandag til fredag fra kl. 6-14, med fri hver weekend.
Dine opgaver:
Daglig produktion af frokostordninger til virksomheder
Sikre høj kvalitet og smag i alle retter
Arbejde struktureret og effektivt i en travl hverdag
Bidrage til et godt arbejdsmiljø og samarbejde i køkkenet
Vi søger dig, der er:
Er uddannet kok og har erfaring fra catering, kantine eller restaurant
Er en god kollega med en positiv indstilling
Vi tilbyder:
Opstart de første 2-3 måneder på try and hyre basis med en attraktiv aflønning for dette
Mandag til fredag-arbejde – ingen weekender eller aftenvagter
Start: Hurtigst muligt
Send gerne din ansøgning til: kontakt@gastrojob.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!
kontakt@gastrojob.dk
https://www.gastrovikar.dk/