Inspektør
Bryggeriet Apollo ved Tivolis hovedindgang søger en engagerede og dygtig inspektør til at indgå i et travlt og velfungerende team.
Bryggeriet Apollo ved Tivoli i København er kædens største restaurant. Siden åbningen i 1975 som A Hereford Beefstouw er stedet løbende blevet udvidet, og i dag er det kun Bryggeriet Apollo som også var Danmarks første mikrobryggeri.
Apollo er en Allday restaurant i hjertet af København.
Apollo er i dag et internationalt brasserie, køkkenet tilbyder simple og lækre morgenretter og et frokost- og aftenkort med afsæt i det internationale køkken med en lille asiatiske forkærlighed.
Menuen byder på fisk, fjerkræ, kød og grønt i moderne udgaver og foruden øl, har Apollo et fyldigt vinkort med fokus på ”value for money”.
Travlheden giver en helt speciel stemning og ånd i restauranten, som trods størrelsen er overskuelig og hyggelig. Vi har vores eget in-house bryggeri,
Restauranten har til huse på Vesterbrogade, og vi holder åbent alle dage hele året.
Som inspektør indgår du i lederteamet på gulv med vores restaurantchef Michael samt et hold af 3 andre inspektører.
Dine arbejdsopgaver vil være varierende men det meste af tiden er det i rollen som inspektør i service og men der vil også være administrativt arbejde. Det er en klar fordel at du har været i en lederrolle før men ikke et krav.
Vi tilbyder:
Dine kvalifikationer:
Ansøgning og tiltrædelse:
Send en kort ansøgning og dit CV til Kenn Meier : kenn@a-h-b.dk
Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.
APOLLO
Ved Tivolis Hovedindgang
Vesterbrogade 3, 1620 København V
www.bryggeriet.dk/apollo
kenn@a-h-b.dk
https://beefstouw.com/restaurants/koebenhavn-tivoliRestaurantchef
Restaurant Havfruen
Restaurantchef
Figaro
Restaurantchef
Krogs Fiskerestaurant