Inspektør/tjener søges til Sagafjord
Daglig ansvarlig til tjenersiden på Sagafjord, Roskildes smukke restaurantskib. Bliv en del af et stærkt team, hvor vi passer på hinanden og vægter en god tone og gode arbejdsvilkår højt.
Om Sagafjord
M/S Sagafjord kom til Roskilde Havn i 1989 efter at være ombygget til restaurantskib. Og har sejlet her lige siden.
Sagafjord A/S er en del af Liljeborg koncernen, der bland andet tæller Liljeborg aktieselskab og Liljeborgfonden. Kendetegnet for alt hvad vi laver i koncernen er ordentlighed og kvalitet. Dette er den røde tråd helt ned til de råvarer vi bruger i køkkenet og måden vi behandler vores ansatte og gæster på. Sagafjord drives i tæt samspil med vores søsterrestaurant Café Fjordliv også beliggende på Roskilde havn. Sagafjord sejler med gæster torsdag til søndag i sommerhalvåret, men som noget nyt arbejder vi på at have spisende gæster i havn i vinterhalvåret også. På begge restauranter vægter vi nærværende service højt og vi har en høj faglighed omkring de råvarer vi anvender i køkkenet, som baseres hovedsageligt på lokale, økologiske råvarer. Herudover har vi taget en beslutning om at alt fisk og skaldyr skal komme fra sunde bestande og fra skånsom fangst. Vi har mange danske lokale vine og udvider gerne vinkortet med flere, 90% af vores vine er fra økologiske vingårde.
Arbejdsopgaver
Ledelse, i samspil med restaurantchef, af det daglige service og tjenerteam. Når restaurantchefen ikke er på vagt, står du for koordinering og kommunikation med køkken og driftsbesætning på Sagafjord. Lige så vel som det er dig, der på dine vagter der har overblikket over bookinger og koordinering af tjenerteam samt ansvar for, at restauranten fremstår flot opdækket, rengjort og med friske blomster. Du vil ligeledes assistere restaurantchefen løbende på andre opgaver.
Kvalifikationer
Du har overblik, men sans for detaljer og lægger stolthed i det gode værtskab og overskud på gulvet. Du har gode kommunikative evner. Har nemt til smil og er en holdspiller. Du behøver ikke have mange års erfaring, vi skal nok finde retningen sammen. Du behøver ikke nødvendigvis have en brancherelevant uddannelse, men erfaring fra branchen. Vi værdsætter, at du har lyst til at lære og kan se sammenhænge på tværs af køkken og service. Har du interesse for vin/drikkevarekort vil sparring hertil blive set som en kæmpe fordel.
Du får inden sæsonens start Søfartsstyrelsens sikkerhedskurser samt Blå Bog, som er et helbredstjek for søfarende.
Praktiske oplysninger
Stillingen er som udgangspunkt minimum 30 timer pr. uge, men mulighed for flere timer i højsæson april til november. Arbejdstiden vil være både dag-, aften og weekendarbejde og kan ligge i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 23.00.
M/S Sagafjord ligger ved kaj på adressen Vindeboder 18, 4000 Roskilde.
Sagafjord er en sæsonforretning, men som nævnt tidligere arbejder vi for at vintersæsonen også holdes åben og allerede i år åbner vi i havn fredag til søndag i vintersæsonen.
God løn efter kvalifikationer.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Kontakt Marie Vedel på marie@cafefjordliv.dk
marie@cafefjordliv.dk