Gastrojob
Hero

À la carte-kok og morgenkok til A Hereford Beefstouw ved Tivolis hovedindgang

  • A Hereford Beefstouw, Tivoli
  • Kok
  • København
  • Fuldtid
  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
  • À la carte-kok og morgenkok


     A Hereford Beefstouw ved Tivolis hovedindgang søger en dygtig og engageret à la carte-kok til et travlt og velfungerende team. Derudover søger vi også en morgenkok til at varetage produktionen.


    A Hereford Beefstouw ved Tivoli genåbner i oktober med en opgradering af det kendte bøfkoncept, som har kendetegnet os i mere end 50 år.


    A Hereford Beefstouw ved Tivoli i København er kædens største restaurant. Siden åbningen i 1975 er stedet løbende udvidet, og i dag har vi plads til mere end 150 gæster indendørs samt ca. 100 gæster udendørs. Travlheden giver en helt særlig stemning og ånd i restauranten, som – trods størrelsen – er overskuelig og hyggelig. Vi har desuden vores eget in-house bryggeri, Bryggeriet Apollo, etableret i 1990 som Danmarks første mikrobryggeri.


    Restauranten ligger på Vesterbrogade, og vi holder åbent alle årets dage.


    Hvad tilbyder vi?


    En spændende stilling i en restaurant, der summer af liv, med mange stamkunder samt danske og udenlandske turister. Du får et attraktivt job i en velrenommeret, familieejet virksomhed, hvor vi ikke gør tingene halvt.


    Dine opgaver og ansvar



    • Tilberedning af retter på højt niveau.

    • Bidrage til en stabil og effektiv køkkendrift.

    • Tage ansvar for kvalitet og råvarer – vi går aldrig på kompromis.

    • Tæt samarbejde med kollegaer om at give gæsterne den bedste oplevelse.

    • Bidrage med idéer og engagement i menuudvikling.


     Dine kvalifikationer



    • Du er faglært kok – eller har tilsvarende erfaring.

    • Du er ansvars- og kvalitetsbevidst; vi leverer høj kvalitet til vores gæster.

    • Du har en høj stresstærskel og kan bevare overblikket i pressede situationer.

    • Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner – og kan også arbejde selvstændigt.


     Derudover tilbyder vi



    • Gode forhold.

    • Attraktiv lønpakke.

    • Et velfungerende køkkenteam.

    • Deltagelse i Smukfest hvert år.

    • Et godt arbejdsmiljø i smukke omgivelser.


     Specifikt for morgenkokken



    • Stillingen er på minimum 20 timer pr. uge.

    • Arbejdstiden ligger mellem kl. 07.00 og 16.00, mandag–fredag.

    • Indflydelse på egen vagtplan.

    • Erfaring med udskæring af kød er et krav.


     Ansøgning og tiltrædelse


    Er du den rette til jobbet, og vil du være med til at give vores gæster en fremragende oplevelse?


    Send din ansøgning og dit CV til køkkenchef Jesper Ehrenreich på e-mail: Jesper@a-h-b.dk


    For yderligere oplysninger om stillingen: 42 14 00 44.


    Evaluering af ansøgninger sker løbende. Tiltrædelse efter nærmere aftale.


    A HEREFORD BEEFSTOUW

    Vesterbrogade 3, 1620 København V

    Tlf.: 33 12 74 41


    Vi er en del af Aage Damgaard


    Aage Damgaard er firmaet bag A Hereford Beefstouw-restauranterne, Bryggeriet Herning, Bryggeriet Apollo, Restaurant ELMER, Restaurant ALBERT, Å46 Mad & Vinbar, Møller & Damgaard Gastro og A Vinstouw. Vores kerneområder er restaurantdrift, catering, private dining og events. Aage Damgaard har til huse 6 km uden for Herning, hvor vi har stort centralkøkken, kontor, lager og vinkælder. Den første A Hereford Beefstouw-restaurant åbnede i 1971, og vi er kendt for vores stærke, solide brand og høje kvalitet.


    Læs mere:


    www.ahb.dk


    www.bryggerietapollo.dk


    www.elmer-res.dk


    www.albert-res.dk


    www.aa46.dk


    www.bryggeriet.dk


    www.bryggerietapollo.dk


    www.md-gastro.dk


    www.a-vinstouw.dk


     


     


     


    Lignende stillinger